Umożliwia szczelne zapakowanie gotowych produktów, dzięki czemu pozostają one dłużej świeże.
Pakowaczka typu flow-pack Easy Crima włoskiego producenta Lorapack to maszyna, która powinna znaleźć się w każdej piekarni czy cukierni. Już kilkanaście urządzeń pracuje w Polsce – zapraszamy do oglądnięcia zdjęć z realizacji.
Pakowaczka ta umożliwia zapakowanie produktów o maksymalnej wadze do 2 kg i maksymalnych wymiarach: szerokość – 3000 mm, wysokość – 1800 mm oraz nieskończona długość (maksymalna długość foli jaką można zamontiwać to 1500 – 2000 m).
Jej wydajność to 900 szt/h przy podawaniu pojedynczych produktów. Pakowanie przy użyciu Easy Crima jest możliwe przy użyciu gazu czy alkoholu. Jest urządzeniem idealnym do małych i średnich piekarni i cukirni.
Tak wygląda nasze urządzenie
Nasze urządzenie w akcji