DINAMICA – automatyczna dzielarko-zaokrąglarka do 9000 szt/h

‹ powrót

Urządzenie wyróżnia precyzja i wysoka jakość zaokrąglania

 

Dzielarko-zaokrąglarka DINAMICA stworzona do produkcji bułek, okrągłego chleba, hamburgerów, pity oraz pizzy.  Występuje w wersjach 4,5 lub 6 rzędów, w zakresie wagi kęsa 20 do 180 g. DINAMICĘ wyróżnia precyzja wagi kęsów ciasta oraz wysoka jakość zaokrąglania.

Znakomicie nadaje się do pracy zarówno z luźnym jak i pól-twardym ciastem. Ciasto, delikatnie dzielone za pomocą gwieździstego systemu dozującego porcjowane jest w komorach, które odpowiednio wyregulowane zapewniają wymaganą wagę kęsów. Podzielone ciasto precyzyjnie zaokąglane jest w systemie bębnowo-taśmowym. Podczas pracy maszyny, możliwa jest równoczesna i niezależna regulacja prędkości zaokrąglania i produkcji a bębnowo-taśmowe zaokrąglanie kęsów w dzielarko-zaokrąglarce DINAMICA zapewnia perfekcyjny efekt końcowy zarówno ciasa sztywnego jak i luźnego nawet przy  TA 170%.

ZAKRES WAGOWY I WYDAJNOŚĆ
DINAMICA przystosowana jest do dzielenia i zaokrąglania kęsów ciasta o wadze 20-180 g, a wydajność oscyluje w zakresie do 9600 sztuk/ godzinę.

DINAMICA jest początkiem wielu rozwiazań w automatyzacji produkcji, zobacz więcej na stronie linii HI LINE. 

Chcesz dowiedzieć się wiecej, zadzwoń: 508 195 853 lub napisz: biuro@bakeres.pl

Zdjęcia

Filmy

https://www.youtube.com/embed/Pph9IWzb7dg
DINAMICA - dzielarko-zaokrąglarka do bułek
https://www.youtube.com/embed/v5_6qzFXmbU
Bębnowo-taśmowe dzielenie i zaokrąglanie - DINAMICA
https://www.youtube.com/embed/bXU7su3tJ3c
DINAMICA - zmiana bębnów zaokrąglających i zaokrąglania
https://www.youtube.com/embed/t7qjquSzEF8
DINAMICA- czyszczenie i konserwacja
https://www.youtube.com/embed/f1vKO-E9p8A
DINAMICA - produkcja bułek, mazowieckie
https://www.youtube.com/embed/fwRvWqX5el4
Dzielenie i zaokrąglanie luźnego ciasta - DINAMICA