Dzielarko-zaokrąglarka DINAMICA stworzona do produkcji bułek, okrągłego chleba, hamburgerów, pity oraz pizzy. Występuje w wersjach 4,5 lub 6 rzędów, w zakresie wagi kęsa 20 do 180 g. DINAMICĘ wyróżnia precyzja wagi kęsów ciasta oraz wysoka jakość zaokrąglania.
Znakomicie nadaje się do pracy zarówno z luźnym jak i pól-twardym ciastem. Ciasto, delikatnie dzielone za pomocą gwieździstego systemu dozującego porcjowane jest w komorach, które odpowiednio wyregulowane zapewniają wymaganą wagę kęsów. Podzielone ciasto precyzyjnie zaokąglane jest w systemie bębnowo-taśmowym. Podczas pracy maszyny, możliwa jest równoczesna i niezależna regulacja prędkości zaokrąglania i produkcji a bębnowo-taśmowe zaokrąglanie kęsów w dzielarko-zaokrąglarce DINAMICA zapewnia perfekcyjny efekt końcowy zarówno ciasa sztywnego jak i luźnego nawet przy TA 170%.
ZAKRES WAGOWY I WYDAJNOŚĆ
DINAMICA przystosowana jest do dzielenia i zaokrąglania kęsów ciasta o wadze 20-180 g, a wydajność oscyluje w zakresie do 9600 sztuk/ godzinę.
DINAMICA jest początkiem wielu rozwiazań w automatyzacji produkcji, zobacz więcej na stronie linii HI LINE.
Chcesz dowiedzieć się wiecej, zadzwoń: 508 195 853 lub napisz: biuro@bakeres.pl