Aktualności

ZAINWESTUJ W URZĄDZENIA, KTÓRE ZASTĄPIĄ LUDZI ZAINWESTUJ W URZĄDZENIA, KTÓRE ZASTĄPIĄ LUDZI

2017-12-07


Branża cukierniczo-piekarnicza od kliku lat zmaga się z problemami z zatrudnienie. Większość właścicieli piekarni czy cukierni potwierdza, że brakuje "rąk do pracy", a wymagania konsumentów stale rosną. Klienci oczekują nowych produktów, zawsze świeżych i w niskiej cenie.

Rozwiązaniem dla piekarni jest inwestycja w urządzenia, które gwarantują zmniejszenie zatrudnienia. Wśród urządzeń, które zastąpią od 2 do 4 osób w zależności od wielkości produkcji są:


LINIE DO BUŁEK SOTTORIVA

W naszej ofercie znajduje się szeroka gama linii do pieczywa, firmy SOTTORIVA to, co nas wyróżnia, to możliwość dowolnej konfiguracji modułów linii wg własnych potrzeb.

 

MINI LINE - linia polecana dla małych i średnich piekarni, gdzie produkowany jest szeroki asortyment drobnego pieczywa w niewielkich dziennych ilościach, a obsługa jest JEDNOOSOBOWA.

http://www.bakeres.pl/pl/maszyny_piekarnicze/linie_do_pieczywa/art/linia_do_bulek

 

HI LINE - linia polecana do dużych zakładów, której wydajność to ok. 9600 szt/h w 6 rzędach, o zakresie wagowym od 20 do 180 gram.

http://www.bakeres.pl/pl/maszyny_piekarnicze/linie_do_pieczywa

 

LINIA DO CHLEBA OPTIMA

Linia do chleba OPTIMA wraz z wywrotnicą to połączenie prostoty i efektywności, w bardzo atrakcyjnej cenie. Umożliwia oszczędność w zatrudnieniu do 3 osób przy produkcji chleba, a jednocześnie nie wymaga zmiany dotychczasowej receptury ciasta.

http://www.bakeres.pl/pl/maszyny_piekarnicze/linie_do_chleba/art/linia_do_chleba

 

SYSTEMY ZAŁADUNKOWO-ROZŁADUNKOWE DO PIECÓW WSADOWYCH

Systemy załadunkowo-rozładunkowe SARGO i KRONOS kilkukrotnie skracają czas załadunku i rozładunku pieców wsadowych. Obsługiwane są przez jedną osobę lub nawet bez udziału człowieka ( w przypadku sterowania w pełni automatycznego). W zależności od potrzeby mogą być jedno lub wielkopoziomowe. Współpracują z piecami różnych producentów, także z piecami, które są obecnie w Twojej piekarni.

http://www.bakeres.pl/pl/piece_piekarnicze/systemy_zaladunkowo_rozladunkowe_piecow

 

PIECE TERMOOLEJOWE Z SYSTEMAMI ZAŁADUNKOWYMI

Piece termoolejowe GPG GROUP dostępne w wersji wózkowej oraz półkowej. Są to piece wyjątkowo oszczędne, jednocześnie gwarantują wysoką jakość wypieków oraz wszechstronność produkcji. Wygodne i szybkie w załadunku.

http://www.bakeres.pl/pl/piece_piekarnicze/piece_termoolejowe

 

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: