Aktualności

Po targach IBA Po targach IBA

2012-10-09

Na targach IBA zespół Sottoriva pokazał na jak wysokim poziomie zaawansowania technologicznego firma znajduje się obecnie. Nasz włoski partner zaprezentował następujące nowości:

- maszyna TWS do produkcji ciabatty i kwadratowych bułek z wieloma dodatkowymi opcjami,

- nowa, niezwykle wytrzymała dzielarko-zaokrąglarka DINAMICA o wydajności 7000 sztuk na godzinę, o dużej rozpiętości gramatury ciasta, bardzo uniwersalna i atrakcyjna cenowo,

- nowe wersje maszyn ATHENA I ATEHENA LARGE pod nazwą ATHENA PLUS i ATHENA LARGE PLUS o wzmocnionej konstrukcji i zwiększonej wydajności (do 15000 sztuk na godzinę), o rozpiętości gramatury od 30 do 700 g,

- nowe serie linii produkcyjnych HI-LINE, idealne dla średniej wielkości piekarni z ograniczoną powierzchnią, bardzo atrakcyjna cenowo,
- nowa miesiarka EVO z wyjezdną dzieżą z elektronicznym panelem sterowania,

- nowa dzielarka tłokowa o nazwie ZERO5, która zastąpi standardowy model SVP, maszynę dobrze znaną na rynku przez ostatnie 30 lat,

- nowa zaokrąglarka stożkowa ASR z regulacją rynien i falownikiem do regulacji prędkości.

Tagliavini to producent pieców z ugruntowaną pozycją na światowym rynku, a w Polsce obecny już od dwudziestu lat. W Monachium pokazali między innymi dobrze sprawdzone piece z linii VAPOR, ANULAR, ROTOR, ROTOVENT wraz z systemami załadowczymi.

Tagliavini szczyci się opinią producenta wyjątkowo oszczędnych i wydajnych urządzeń.

Na stoisku Tagliavini, oprócz zaawansowanych technologii, nie brakowało również wspaniałych włoskich przysmaków i wyśmienitej kawy.

Serdecznie dziękujemy wszystkim naszym gościom z Polski!

Stoisko Sottoriva

 

Duma firmy Sottoriva – nowa linia Hi-line

 

Nowa dzielarko-zaokrąglarka Athena-Plus

 

Dzielarka Dinamica

 

Zero 5 – dzielarka tłokowa

 

Prezentacja możliwości uniwersalnej linii Superflexi-Line

 

Buddy Valastro – telewizyjna sława, współpracuje z firmą Sottoriva i chętnie zapoznawał się z nowościami prezentowanymi na stoisku. Na zdjęciu z prezesem BakeRes, Witoldem Sirym

 

Dyskusja o nowych trendach na rynku cukierniczym z Cukiernią u Carla

 

Imponujące stoisko Tagliavini

 

 

Rurowe piece ANULAR

 

Piece do cukierni MODULAR o średnim zużyciu prądu 2kw/h/m.kw. pow. wypiekowej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: