Aktualności

VAPOR nowoczesny piec ceramiczno-rurowy typu RRK do tradycyjnych wypieków VAPOR nowoczesny piec ceramiczno-rurowy typu RRK do tradycyjnych wypieków

2013-06-20
TAGLIAVINI
VAPOR firmy TAGLIAVINI nowoczesny piec ceramiczno-rurowy typu RRK do tradycyjnych wypieków

Czy można połączyć jakość pieczywa z pieca RRK, wysoka wydajność produkcji i niskie koszty zużycia energii? Tak, bo to główne zalety pieca Vapor. Jest on optymalnym rozwiązaniem dla posiadaczy kosztownych w utrzymaniu, tradycyjnych pieców RRK. Gwarantuje identyczna jakość wypieku i spore oszczędności. Jest to piec, który może być opalany drewnem. Vapor sprawdza sie znakomicie przy produkcji pieczywa dostarczanego do sieci sklepowych-jakosc wypieku z pieca opalanego drewnem zdecydowanie wyroznia pieczywo na tle innych. Zachęcamy do zapoznania sie z bardziej szczegółowymi parametrami i wyliczeniami na naszej stronie internetowej.

Vapor
 
   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: