Aktualności

Linia do pieczywa drobnego o gramaturze 30-160g dla małych i średnich piekarni model SMALL LINE Linia do pieczywa drobnego o gramaturze 30-160g dla małych i średnich piekarni model SMALL LINE

2013-06-21
Sottoriva
Linia do pieczywa drobnego SMALL LINE

Linia do pieczywa drobnego o gramaturze 30-160 g dla małych i średnich piekarni
Model SMALL LINE

JEDEN CZŁOWIEK I JEDNO URZĄDZENIE daje nieograniczone możliwości produkcji większości wyrobów piekarniczych.
Wydajność urządzenia do 3000 szt./h.
Produkcja ok 9000 szt./dobę zapewnia zwrot z inwestycji po ok 3-4 latach.

Urządzenie zaokrągla na zasadzie tradycyjnej dzielarko-zaokrąglarki, co pozwala na wyrób z ciasta o bardzo luźnej konsystencji (wydajność 155-160%). Daje możliwość produkcji bardzo zróżnicowanego pieczywa (bułki okrągłe, bułki znakowane: kajzerka, poznańska, nacinana, inne znaki do wyboru, pączki, sztangle, rogale, bułki na hot-dogi, hamburgery, zapiekanki, bagietki, mini pizza, itp.).

Aby uzyskać więcej informacji zachęcamy do odwiedzenia naszej strony internetowej kliknij tutaj.

Sottoriva
 
   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: