Agregat garowniczy

Najważniejszym czynnikiem przy produkcji jakościowego chleba jest kontrola ciasta
i proces garowania. Jeśli cokolwiek pójdzie nie tak jak powinno, nie można tego później naprawić. Agregat Garowniczy zapewnia optymalną i dokładną kontrolę temperatury
i wilgotności w garowni.

Temperatura i wilgotność mogą być delikatnie regulowane. Jednostka posiada specjalny system wytwarzania pary, który elektronicznie steruje wydajnością. Jakość wody (wapno, twardość, etc.) nie wpływa na żywotność agregatu. Wentylator silnikowy na szczycie kanału powietrznego zasysa powietrze i przepycha je przez kanał. Podczas przechodzenia przez niego, powietrze absorbuje temperaturę i wilgotność. Gorące i wilgotne powietrze jest wdmuchiwane do komory.

Parametry techniczne

- Przyłączeniowy agregat garowniczy dla istniejacych komór.agregat garowniczy
- Jednolita wilgotność od góry do dołu.
- Waga : 50kg
- Wilgotność: %60 RH / %95 RH
- Nagrzewanie : +20ºC / +50ºC
- Przepustowość: 10m3/godzinę
- Moc elektryczna: 6.5kW


DANE TECHNICZNE
KOMORA GAROWNICZA EN 6080
EN 80100
EMF 100
EMF 150
EMF 180
ŁADOWNOŚĆ (WÓZKI-PALETY) 2 4 1 2 1 2
DŁUGOŚĆ KOMORY (mm) 2500 2500 2800 2800 3000 3000
SZEROKOŚĆ KOMORY (mm) 1000 2000 1000 1700 1000 1700
WYSOKOŚĆ KOMORY (mm) 2000 2000 2000 2000 2000 2000

Pliki do pobrania

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: