LIEVISTOP - chłodnio-garowania do odroczonego rozrostu ciasta

Zastosowanie technologii odroczonego rozrostu umożliwia piekarni zmodernizowanie produkcji oraz rozszerzenia asortymentu bez ryzyka zwrotów.


Chłodnio-garowani LIEVISTOP włoskiego producenta Tagliavini umożliwia precyzyjne zarządzanie temperaturą oraz wilgotnością, przez co mamy wpływ na czas rozrostu kęsów ciasta. Zakres regulacji temperatury jest od -10 do  +40 st. C, a wilgotności do 95%. Taki przedział regulacji pozwala na odroczenie rozrostu ciasta, a tym samym odroczenie wypieku do nawet 10 godzin w zależności od produktu. Pieczywo takie zyskuje na jakości, charakteryzuje się oryginalnymi walorami smakowymi oraz aromatem, dzięki utrzymaniu jak najwyższej wilgoci. Dodatkowo metoda odroczonego rozrostu ułatwia przechowywanie produktów bez stosowania środków konserwujących.

 

Komory LIEVISTOP dostępne są w różnych pojemnościach, od 2 do nawet 50 wózków. 



PLIKI DO POBRANIA

ARTYKUŁY PRASOWE

WYBRANE REALIZACJE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: