Komora rozrostu ciasta

komora garownicza

Komora garownicza produkowana przez naszą firmę jest jedną z najlepszych komór oferowanych w Polsce. Poprzez zastosowane w niej nowoczesne rozwiązania, obieg ciepłego, wilgotnego powietrza jest niemal równomierny. W zależności od wielkości komory garowniczej oraz potrzeb Klienta stosujemy różne rozwiązania rozprowadzenia ciepłego wilgotnego powietrza:

  • kanały rozmieszczone u dołu po obu stronach wzdłuż całej garowni, odbiór powietrza na środku w suficie garowni.
  • 2 kanały wlotowe i 2 kanały wylotowe
  • agregat słupkowy stosowany przy małych komorach garowniczych.

Zastosowanie odpowiedniego agregatu ma znaczący wpływ na prawidłowy i równomierny rozrost ciasta w komorze. Nie powoduje różnic temperatur w komorze, zwłaszcza w dużych komorach garowniczych.

Wielkość komory garowniczej:

  • standardowa na 1 wózek chlebowy (ok 250 szt chleba)
  • na 2 wozki chlebowe (ok 500 szt chleba)
  • wykonujemy również komory garownicze na wymiar lub zabudowujemy istniejące pomieszczenia.

Komora garownicza wraz z drzwiami może być wykonana na życzenie Klienta:

  • z malowanej płyty warstwowej
  • z nierdzewnej płyty warstwowej

Drzwi posiadają samodociskowy automat zamykający, szybę w drzwiach.

ZDJĘCIA

PLIKI DO POBRANIA

ARTYKUŁY PRASOWE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: