Sottoriva – Pośrednia komora garownicza

Struktura malowana, stalowa lub nierdzewna. Wyposażona w automatyczny załadunek ciasta. Wentylator usuwający wilgotne powietrze. Lampa UV. Możliwość pomiaru, wyświetlania, sprawdzania wewnętrznej temperatury i wilgotności. Czasomierz do cyklu pracy manualnej. Selektor dla ciągłego automatycznego cyklu pracy.
Przedgarownia wyposażona od 128 do 346 kieszenie oraz możliwe na indywidualne zamówienie zwiększenie ilości koszyków dla zakresu wagi 100 to 1100 gr. Prędkość pracy zsynchronizowana z automatyczną dzielarką o maksymalnej godzinnej wydajności 1300-2500 szt./h. Czas odpoczynku 5-10 min. Wejście kęsów z przodu na dole po prawej stronie. Wyjście kęsów z przodu,
od góry, po lewej stronie. Regulowany czas odpoczynku - zgodnie z potrzebami dla manualnego cyklu pracy.

Opcje dodatkowe:

  • Boczne wyjście przy ręcznym odbiorze tylko zaokrąglonych kęsów
  • Generator wilgotności
  • Generator ciepła
  • Pokrywy ze stali nierdzewnej i metalizowana, pomalowana na kolor szary struktura
  • Dla innych kęsów wejście/wyjście
  • Szuflada do gromadzenia mąki
  • Przenośnik taśmowy dla bocznego wyjścia z prawej i z lewej

posrednia komora garownicza

posrednia komora garownicza

 

 

 Film  

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: