PIZZOLO

We współpracy z renomowanym szwajcarskim producentem firma Bakeres wprowadza na polski rynek nową linię urządzeń przeznaczonych specjalnie dla małych i średnich zakładów. Jest to bardzo funkcjonalna maszyna do ciast do pizzy.

To idealne urządzenie dla każdej pizzerii, ale doskonale sprawdza się także w małych i średnich piekarniach. Pizzolo to gwarancja idealnie okrągłego ciasta do pizzy. 

Umożliwia ono szybko i dokładnie dopasować wszystkie rozmiary i rodzaje ciasta do pizzy: małe, duże, cienkie i grube. A dzięki temu, że ustawienia mogą być stałe wszystkie produkowane ciasta są jednolitej wielkości i grubości. Wydajność urządzenia to ok. 200 - 300 ciast do pizzy na godzinę, o średnicy od 13 do 35 cm. Pizzolo zapewnia łatwą obsługę i bezpieczeństwo, dzięki kompaktowym rozmiarom idealnie nadaje się do pomieszczeń o ograniczonej przestrzeni.

PIZZOLO TO TRZY PROSTE KROKI DO IDEALNEGO CIASTA DO PIZZY

Zobacz zdjęcia i film poniżej

ZDJĘCIA

FILMY

Pizzolo - formowanie ciasta na pizzę, średnica do 35 cm

PLIKI DO POBRANIA

ARTYKUŁY PRASOWE

WYBRANE REALIZACJE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: