Linia o dużych możliwościach i niewielkich rozmiarach.

linia do pieczywa drobnego

HI LINE 5 to kompaktowa linia do pieczywa drobnego o wydajności do 27 uderzeń/min (ilość w rzędzie 3,4,5,6). Możliwości wagowe dla jednego kęsa są w zakresie 25-180 g, wydajności ciasta to ok 150-160 %.

Linia posiada ogromne możliwości asortymentowe : bułka okrągła, kajzerka, poznańska, cięta, chałka, inne znaki, rogale, hot-dog, hamburger, pizza, inne wg indywidualnch pomysłów.

Dzielarko-zaokaglarka DINAMICA zaokrągla ciasto w systemie bębnowo-taśmowym zapeniając ładnie zaokrąglone kęsy i o dużej wydajności ciasta. Linia stworzona do zakładów o ograniczonej powierzchni hali produkcyjnej , cała linia maszyna ma 580 cm długości.

ZDJĘCIA

FILMY

linia do pieczywa drobnego

Hi Line 5

PLIKI DO POBRANIA

ARTYKUŁY PRASOWE

WYBRANE REALIZACJE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: