Modułowa budowa linii HI LINE - pozwala na konfigurację wg indywidualnych potrzeb.

modulowa linia do bulek

HI LINE 6 to linia do modułowej - indywidualnej konfiguracji. Wydajność do 27 uderzeń/min (możliwa ilość rzędów:3,4,5 lub 6). Zakres wagowy dla jednego kęsa to 25-180 g dla wydajności ciasta ok. 150-160 %.

Linia posiada ogromne możliwości asortymentowe: bułka okrągła, kajzerka, poznańska, cięta, chałka, inne znaki, rogale, hot-dog, hamburger, pizza i inne według indywidualnych pomysłów.

Dzielarko-zaokaglarka DINAMICA będąca podstawą linii, zaokrągla ciasto w systemie bębnowo-taśmowym co zapenia dokładnie zaokrąglone kęsy przy dużej - do ok.160% - wydajności ciasta.

Linia każdorazowo projektowana i tworzona jest dla indywidualnych potrzeb produkcyjnych klienta, z możliwością późniejszej rozbudowy poprzez dodanie kolejnych modułów.

ZDJĘCIA

PLIKI DO POBRANIA

ARTYKUŁY PRASOWE

WYBRANE REALIZACJE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: