HI LINE 6 to linia do modułowej - indywidualnej konfiguracji. Wydajność do 27 uderzeń/min (możliwa ilość rzędów:3,4,5 lub 6). Zakres wagowy dla jednego kęsa to 25-180 g dla wydajności ciasta ok. 150-160 %.
Linia posiada ogromne możliwości asortymentowe: bułka okrągła, kajzerka, poznańska, cięta, chałka, inne znaki, rogale, hot-dog, hamburger, pizza i inne według indywidualnych pomysłów.
Dzielarko-zaokaglarka DINAMICA będąca podstawą linii, zaokrągla ciasto w systemie bębnowo-taśmowym co zapenia dokładnie zaokrąglone kęsy przy dużej - do ok.160% - wydajności ciasta.
Linia każdorazowo projektowana i tworzona jest dla indywidualnych potrzeb produkcyjnych klienta, z możliwością późniejszej rozbudowy poprzez dodanie kolejnych modułów.
ZDJĘCIA
ARTYKUŁY PRASOWE
-
Piekarnia przyszłości
Bake & Sweet, 2012 XI
-
Kanapkowe rewolucje
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2013 I