HI Line 7. Kompleksowo wyposażony model linii z rodziny Hi Line

kompleksowa linia do pieczywa

HI LINE 7 to linia z serii HI line wyposażona we wszystkie dostępne moduły.

Linia, jak i jej pozostałe wersje przygotowana jest do produkcji multiasortymentowej, m.in.: bułki okrągłej, kajzerki, poznańskiej, chałki, rogali, hot-dogów, hamburgerów, pizzy oraz innych produktów - według indywidualnych pomysłów. Dodatkowo, wyposażona jest w stację do nacinania oraz posypywania ziarnem.

Dzielarko-zaokaglarka DINAMICA będąca podstawą linii, zaokrągla ciasto w systemie bębnowo-taśmowym co zapewnia dokładnie zaokrąglone kęsy przy dużej - do ok.160% - wydajności ciasta.

Maksymalna wydajność pracy linii to 27 uderzeń na minutę. Możliwa ilość rzędów to 3,4,5 lub 6. Zakres wagowy dla jednego kęsa to 25-180 g dla wydajności ciasta ok. 150-160 %.

ZDJĘCIA

PLIKI DO POBRANIA

ARTYKUŁY PRASOWE

WYBRANE REALIZACJE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: