MINI LINE - Idealna dla piekarni, gdzie produkowany jest szeroki asortyment w niewielkich dziennych ilościach

JEDEN CZŁOWIEK I JEDNO URZĄDZENIE - wiele możliwości. Wydajność maksymalna urządzenia do 4500 szt/h. Wydajność ciasta do 160-165 %

MINI LINE - Stworzona z zastosowaniem sprawdzonych rozwiązań do produkcji zróżnicowanego pieczywa drobnego o gramaturze 30-180 g. Wysoka wydajność produkcyjna MINI LINE - 3000-3300 szt./h (max. 4500 szt./h) - w połączeniu z jednoosobową obsługą i konkurencyjną ceną sprawia, że to bardzo atrakcyjne rozwiązanie dla producentów pieczywa gdzie potrzeba częstych i szybkich zmian asortymentu, na linii tej produkowane są partie pieczywa o jednorazowej produkcji nawet od 500 sztuk.

Dzielarko-zaokrąglarka LYRA zaokrągla na zasadzie tradycyjnej dzielarko-zaokrąglarki, co pozwala na wyrób z ciasta o bardzo luźnej konsystencji. Standardowo wyposażona w dodatkową taśmę do załadunku ciasta o jednorazowej pojemności 30-40 kg. ciasta, posypywacz mąki (dla luźnych ciast), oraz panel sterowania PLC z pamięcią 50 programów w języku polskim.

Linia MINI LINE umożliwia produkcję zarówno z ciasta o sztywnej konsystencji, jak i luźnej - o wydajności 160-165% czyli ok. 60-65 % wody. MINI LINE jest odpowiedzią na potrzeby małych i średnich piekarni, standardowo jej wyposażenie obejmuje produkcję bardzo wiele rodzajów pieczywa drobnego: bułka okrągła, bułka wydłużona (przed znakowaniem), kajzerka, bułka poznańska wydłużona i okrągła, chałka, bułka cięta okrągła i wydłużona, rogal, hot-dog, sztangiel, paluch, hamburger, pizza, cebularz, okrągła drożdżówka, pączek i inne wg indywidualnych pomysłów.

Linia współpracuje ze stołem do posypywania ziarnem. 

ZDJĘCIA

FILMY

Produkcja buł‚ki ziarnistej

Produkcja hamburgerów

Produkcja podkładów do pizzy

Produkcja buł‚ek prostoką…tnych ziarnistych

Produkcja bułki grahamki z bardzo luźnego ciasta

Mini Line - produkcja bułki okrągłej

Mini Line - produkcja bułki ciętej

Mini Line - produkcja rogalików

Mini Line - produkcja bułki kajzerki

Mini Line - produkcja pączków

Mini Line - produkcja ziarnistej bułki kajzerki

Mini Line - produkcja bułki grahamki


ARTYKUŁY PRASOWE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: