Przemysłowa linia do pieczywa o gramaturze 25-700 g do max długości 80 cm i max wydajności do 15 000 szt/h SUPER FLEX LINE.

Linia za każdym razem tworzona na potrzeby indywidualnych rozwiązań dająca możliwości rozbudowy każdym czasie o nowe możliwości.

Począwszy od dzielarko-zaokrąglarki ATHENA LARGE z jej możliwościami dzielenia i zaokrąglania ciasta od 25 do 700g, a dalej to już modułowe elementy linii pozwalają skonfigurować linię do obecnych potrzeb klienta a w przyszłości nie ograniczają pomysłów, możesz rozbudować linię o kolejne moduły oferując swoim klientom nowe produkty.

Wyprodukuje bułkę okrągłą, kajzerkę, poznańską inne znaki, pączka, wydłużoną, sztangle, rogale, hot-dog, paluch, bagietka, hamburger, pizza, okrągłą drożdżówkę, produkt może być cięty (wzdłuż, poprzecznie, jeden lub kilka nacięć), posypany ziarnem, jedno lub dwustronnie, układanie to kolejny atut tej linii dający możliwości układania na blachach o różnych wymiarach, deskach, kastach a nawet na aparatach wsadowych.

ZDJĘCIA

FILMY

Załadunek ciastem linii

Produkcja kajzerki

Produkcja chałki 300g

Produkcja paluchów 100g

Produkcja paluchów 200g
 

Super Flex Line paluch 220g
 

Produkcja paluchów 300g
 

Produkcja bułek okrągłych 110g

Produkcja rogali 120g
 

Produkcja bułki poznańskiej wydłużonej 120g

Produkcja bułki regionalnej 120g

Produkcja bułki żółwiej
 

Produkcja bułki regionalnej okrągłej

Produkcja bułek 200g
 

Produkcja bagietek 500g
 

ARTYKUŁY PRASOWE

WYBRANE REALIZACJE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: