ROTOVENT- stworzony do wymagającej produkcji cukierniczej

ROTOVENT - piec wózkowy o najwyższym poziomie produktywności i elastyczności przy zużyciu energii o 30% niższym w porównaniu z podobnymi produktami na rynku.

  • Kompaktowy rozmiar. 
  • Dostępny w wersji elektrycznej i gazowej.
  • Łatwy i szybki montaż (1 dzień).
  • 5-stopniowa regulacja siły nawiewu wentylatorów dostosowuje nadmuch powietrza do wymagań produktu.
  • 3 wentylatory na całej wysokości wózka wypiekowego - gwarantuje równomierny wypiek na wszystkich blachach.
  • Podwójny generator pary dający możliwość częstego, dużego zaparowania w krótkim czasie.
  • Spód pieca na poziomie podłogi zapewniający łatwy wjazd i wyjazd wózków bez narażania ciasta na wstrząsy.
  • Dostosowany do wózków o wymiarach blach: 40/60, 58/78 i 60/80.
  • Niskie koszty eksploatacyjne - średnie zużycie gazu poniżej 3 m3/h przy mocy cieplnej 43 kW dla pieca na blachy 60/80.
  • Energooszczędność potwierdzona certyfikatem Reduced Energy Consumption.

ZDJĘCIA

FILMY

Wypiek bagietek

ARTYKUŁY PRASOWE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: