GOURMET - piec sklepowy, polecany do punktów gastronomicznych

PIECYK DO PUNKTÓW GASTRONOMICZNYCH. Poszerza ofertę oraz łączy system gotowania z maksymalną wydajnością pieca. To przygotowanie jedzenia o najwyższej jakości i o najwyższych walorach smakowych. Ponadto uwydatnia smak, zachowując wartości odżywcze.

Idealne do mięs białych i czerwonych, ryb, skorupiaków, warzyw, pieczywa, ciastek i smażonych potraw. Gourmet z Best For to linia niewielkich pieców za niezwykle niską cenę. Są one zaprojektowane, skonstruowane i polecane do przygotowywania żywności w restauracjach, hotelach, bufetach, barach szybkiej obsługi, ciastkarniach oraz supermarketach.

Konwekcyjne pieczenie

Perfekcyjne do pieczenia i grillowania mięsa oraz ryb. Wentylator jednostajnie dostarcza do pieca generowane ciepło, które redukuje czas pieczenia i temperaturę, tym samym oszczędzając energię, ilość składników i przypraw.

Konwekcyjne pieczenie + nawilżanie (system kombi)

Perfekcyjne do lasagne i zapiekanek, białego mięsa, dziczyzny i produktów drożdżowych. Ręczny oraz/lub programowany system nawilżający aplikuje ustaloną wilgoć do komory pieczenia, dzięki czemu powierzchnia żywności nie jest wysuszona, a jej aromat, smak, waga i rozmiary pozostają niezmienione.

Odmrażające pieczenie

Perfekcyjny do wydobywania smaku i aromatu z zamarzniętej żywności. Stosuje się mieszany cykl pieczenia w temperaturze 120 do 140?C. Cykl pieczenia rozmrażającego może być zaprogramowany według potrzeb.

Pieczenie parą, mieszany cykl pieczenia

Specjalny system pokazuje czas dozowania wody do komory pieczenia. Krople są rozpylane za pomocą wentylatora, który jednolicie rozprowadza je we wnętrzu komory. Pieczenie parą wydobywa smak, aromat i kolor żywności, jak również zabezpiecza ją przed utratą wartości odżywczych. Regulacja wilgoci umożliwia pieczenie parą w stałej temperaturze 100?C.

Mieszany cykl pieczenia

Perfekcyjny do żywności wymagającej długiego pieczenia, ciągłego sprawdzania oraz dodawania przypraw, takiej jak: gulasz, pulpety, duszone mięso, a w szczególności pieczeni. Pieczenie odbywa się dzięki wyważonej kombinacji gorącego powietrza i dozowania pary. Ten system powoduje, że żywność jest dietetyczna i posiada trwały aromat (bez wysuszania). Dzięki użyciu pary, potrzebna staje się jedynie minimalna ilość tłuszczu i przypraw.

Pieczenie z sondą

Perfekcyjne do pieczenia dużych kawałków mięsa, pieczeni wołowych, wieprzowych itp., które wymagają bardzo precyzyjnego czasu pieczenia i największego ujednolicenia. System sondy, która jest umieszczona w najgrubszej części mięsa w celu mierzenia wewnętrznej temperatury żywności. Kiedy mięso jest całkowicie gotowe piec wyłącza się i sygnalizuje dźwiękiem.

 

ZDJĘCIA

FILMY

Piece sklepowe Bake Off - Best For

PLIKI DO POBRANIA

ARTYKUŁY PRASOWE

WYBRANE REALIZACJE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: