ANULAR piec wsadowy o pierścieniowych rurach parowych

Połączenie niezwykle efektywnej produkcji z wysoką jakością wypieku.

Znakomicie nadaje się do długotrwałej produkcji w zakładach rzemieślniczych, jak i na skalę przemysłową. Współpracuje z różnymi aparatami wsadowymi (ręcznymi, automatycznymi, jednopoziomowymi i wielopoziomowymi).

Piec jest idealny do rozwiązań przemysłowych ze względu na bardzo solidną konstrukcję i wytrzymałość. Znakomicie utrzymuje temperaturę i posiada bardzo wydajne wytwornice pary, idealnie nadaje się do systematycznej wielogodzinnej pracy każdego dnia. Dzięki zróżnicowanej gęstości rurek grzewczych na całej długości pieca (gęściej z przodu, rzadziej z tyłu) uzyskujemy perfekcyjnie równomierny wypiek.

W połączeniu z wielopoziomowym aparatem załadunkowym, na rozładunek i załadunek pieca wystarczy 6 minut. Przy czasie wypieku chleba około 40 minut, jeden wielopoziomowy aparat załadunkowym może pracować łącznie z sześcioma piecami o całkowitej powierzchni wypiekowej 132m2. Taki zestaw zapewnia produkcję do 3000 sztuk chleba (o wadze 0,7kg) na godzinę.

Jest tani w eksploatacji w stosunku do swojej wydajności. Średnie zużycie gazu przy powierzchni wypiekowej 18m2 to około 6m3/h. Może być opalany gazem, olejem i paliwem stałym.

ZDJĘCIA

ARTYKUŁY PRASOWE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: