LYRA- automatyczna dzielarko- zaokrąglarka do bułek o gramaturze 30-180 g.

Dzieli i zaokrągla pieczywo pszenne, pszenno-żytnie, ziarniste, ciasto drożdżowe, w zakresie wagi kęsa 30-180g. Służy również do produkcji bułek prostokątnych.

LYRA przystosowana jest do polskich warunków pracy oraz do polskiego ciasta. Znakomicie nadaje się do długotrwałej produkcji w małych i średnich zakładach rzemieślniczych.

Dzięki dozującemu systemowi gwiazdy, ciasto jest delikatnie obrabiane, a następnie wkładane do przydzielonych komór, w których precyzyjna regulacja zapewnia otrzymanie wymaganej wagi. LYRA przystosowana jest do dzielenia i zaokrąglania w zakresie gramatury około 30 g do 180 g ciasta. Zasada zaokrąglania jest taka, jak w tradycyjnych dzielarko-zaokrąglarkach. Dzięki temu znakomicie radzi sobie również z "luźnym" ciastem o dużej zawartości wody.
Maksymalna wydajność maszyny to 3500 szt./h.
Może być początkiem wielu funkcjonalnych rozwiązań do automatyzowania produkcji, które oferuje firma SOTTORIVA. Zobacz na stronie: kliknij tutaj a także na stornie www.sottoriva.com.

Lyra przystosowana jest do dzielenia i zaokrąglania kęsów o wadze ciasta 30-180 g, a maksymalna wydajność wynosi do 3500 szt./h.

ZDJĘCIA

FILMY

Dzielarko-zaokrąglarka Lyra

Lyra - zaokrąglanie bułek 60g

Lyra - zaokrąglanie bułek 100g

Innowacyjne rozwią…zanie w tradycyjnej produkcji buł‚ek

Lyra - dzielenie i zaokrą…glanie

Czyszczenie i konserwacja Lyra

Produkcja buł‚ki 120g

Dzielenie i zaokrąglanie bułek 80 g

ARTYKUŁY PRASOWE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: