Athena Large, Athena dzielarko-zaokrąglarki o zakresie wagowym 30-700g

Dzięki zakresowi dzielenia 30-700 g i zaokrąglania (do 330g) daje nieograniczone możliwości przy produkcji pieczywa pszennego. To już nie jest linia do bułek, to jest linia do pieczywa pszennego.

Znakomicie nadaje się do długotrwałej produkcji w zakładach rzemieślniczych i świetnie sprawdza się również w zakładach przemysłowych. Ma zastosowanie jako dzielarko-zaokraglarka przy konfigurowaniu linii o bardzo szerokim zakresie wagowym - od małych śniadaniowych bułeczek po duże bagietki, lub chleby o wadze do 700g. Współpracuje z ciastem o wydajności do 170%. Ma zastosowanie również przy produkcji tortilli. Służy jako moduł do dzielenia i zaokrąglania przy konfiguracji Super Flexi Line.

Jest to jedyna taka maszyna na rynku, jej zakres wagowy wynosi 30-700 g, natomiast wydajność godzinowa wynosi do 15 000 szt.

 

 

 

ZDJĘCIA

FILMY

Dzielenie i zaokrą…glanie pieczywa pszennego

System zaokrą…glania i produkcja ciasta na bagietki 200g

Produkcja buł‚ek okrągłych 110g

Produkcja ciasta na rogale 120g

Produkcja ciasta na chałki 300g

Produkcja ciasta na bagietki 300g

Produkcja bagietek 500g

Dzielenie i zaokrą…glanie ciasta o wydajnoś›ci 165%

mazowieckie: powtarzalność‡ to u nas standard

ARTYKUŁY PRASOWE

WYBRANE REALIZACJE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: