Dzielarka co ciasta francuskiego

Maszyna przeznaczona do dzielenia ciasta francuskiego i bułkowego. Solidna konstrukcja stalowa. Głowica i ostrza dzielące wykonane ze stali nierdzewnej. System dzielący uruchamiany za pomocą napędu hydraulicznego. Parametry pracy dzielarki ustawiane za pomocą panelu PLC.

Model SE - w pełni automatyczny cykl pracy prasy, dzielenia i otwierania pokrywy. Przycisk do czyszczenia ostrzy

dzielarka do ciasta francuskiego

Model SEM - manualna obsługa urządzenia za pomocą dźwigni. Ręczne podnoszenie pokrywy

dzielarka do ciasta francuskiego

Parametry techniczne

Model Liczba kęsów Pojemność (kg) Waga kęsa(gram) Wymiary (cm) dł./szer./wys. Waga (kg) Zasilanie (kW)
SE 37 37 4,8 30/130 54/162/116 244 0,75
SE 37m 37 5,5 40/150 54/162/116 244 0,75
SEM 37 37 4,8 30/130 54/162/116 224 -
SEM 37m 37 5,5 40/150 54/162/116 224 -

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: