Tradycyjne dzielarko-zaokrąglarki do bułek o gramaturze 26-260 g.

VITELLA - urządzenia włoskiej produkcji z systemem delikatnego dzielenia i zaokrąglania ciasta w sposób naśladujący ruchy ludzkiej ręki.

SPA znakomicie nadają się do produkcji w małych i średnich zakładach rzemieślniczych. Przystosowane są do dzielenia i zaokrąglania w zakresie gramatury od 26 do 260 g dla różnego rodzaju ciasta, również ?luźnego? o dużej zawartości wody. Dodatkowym atutem tych urządzeń jest ich jednoosobowa obsługa, a głowica i ostrza dzielące wykonane ze stali nierdzewnej potwierdzają ich solidność i trwałość.

Oferujemy 3 modele tych maszyn:

  • Model SPA SA
    - urządzenie mechaniczne-półautomatyczne
    Przy jej użyciu prasowanie, dzielenie i zaokrąglanie ciasta odbywa się za pomocą trzech dźwigni.
  • Model SPA TA
    - urządzenie

    ZDJĘCIA

    FILMY

    Dzielenie i zaokrąglanie ciasta na bułki "setki"

    PLIKI DO POBRANIA

    ARTYKUŁY PRASOWE

  • This content comes from a hidden element on this page.

    The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

    Click me, it will be preserved!

    If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

    Updating Content Example:
    Click here to load new content

       
    Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
     
     
    © Bakeres Sp. z o.o.
    realizacja: