CLASIC Eco- krajalnica klasyczna dla chleba 250g - 2kg i kromki o grubości 8-16mm.

krajalnica klasyczna do chleba

To model idealny dla firm o produkcji chleba krojonego do 1000 szt/dobę, Najpopularniejsza maszyna w małych piekarniach oraz sklepach. Bardzo trwała, wytrzymała maszyna od kilku lat sprawdza się na polskim rynku

ZASTOSOWANIE

Krajalnica klasyczna CLASIC to urządzenie z dostępną grubością krojenia od 8 do 16 mm, gdzie rozstaw noży jest określany przy zamówieniu. Przystosowana jest do krojenia chleba o wadze 250g do 2kg, automatycznie zatrzymując się po jego zakończeniu.

Wydajność godzinowa maszyny zależna jest od obsługującego i wynosi zazwyczaj 150-250 szt/h Krajalnica posiada łatwy, szybki system wymiany noży oraz ich ustawiania, dzięki systemowi mocowania noży, można je odwracać góra/dół oraz przekładać z brzegów do środka, noże przed wymianą wykorzystane są prawie w 100%. Średnia ilość skrojonego chleba do wymiany lub ostrzenia noży to ok 350-400 tysięcy skrojonego chleba.

Powierzchnia wchodząca w styczność z pieczywem wykonana jest ze stali nierdzewnej, która nie tylko jest sanitarna, ale jednocześnie potwierdza trwałość urządzenia oraz jakość krojenia.

Krajalnica CLASIC posiada standardową malowaną elektrostatyczną obudowę, lub jako opcja premium - w wersji nierdzewnej.

ZDJĘCIA

FILMY

Krajalnica klasyczna Clasic - podkarpackie - 2010

PLIKI DO POBRANIA

ARTYKUŁY PRASOWE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: