SP 240 - Dzielarka do ciabatty, pieczywa kwadratowego, prostokątnego, bagietek, zapiekanek itp.

Najpopularniejsza maszyna do dzielenia różnego ciasta (ciabatty, rustykalnego, pszennego - zwykłego) z ziarnami, do formowania kształtów kwadratowych, prostokątnych bagietek.

Linia formuje ciasto za pomocą zamieszczonych na wałkach noży o różnym rozstawie i szerokości. Wydajność ok 300 kg/h Przystosowana do pracy z bardzo luźnym ciastem do 80 % zawartości wody.W zestawie są wałki do formowania 1-6 rzędów.
Dzielarka SP 240 występuje w wersji sterowania ręcznego i elektronicznego z programami. Dodatkowo jest możliwa opcja - płyta wydłużajaca, do formowania bagietki, zapiekanek, kanapek, pieczywa wydłużanego.

ZDJĘCIA

FILMY

Sottoriva SP-240

Dzielarka SP 240 - produkcja precli, paluchów - ok. 73 g i 25 cm dł.

PLIKI DO POBRANIA

ARTYKUŁY PRASOWE

WYBRANE REALIZACJE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: