Linia do produkcji tradycyjnej ciabatty o długim okresie dojrzewania ciasta.

modulowa linia do bulek

Linia do produkcji tradycyjnej ciabatty o długim okresie dojrzewania ciasta.

Linia przystosowana jest do produkcji prawdziwej bardzo luźnej ciabatty, gdzie ciasto “prowadzone” jest ok 20 godz. Ciasto jest bardzo luźne ok 70-80 % wody, mocno napowietrzone. Linia przygotowana do produkcji bułek kwadratowych, podłużnych, bagietek, zapiekanek, chlebów kwadratowych o różnej gramaturze. Linia moze być wyposażona w opcję układania ciasta na blachy, kastle, deski itp. Oferujemy również wdrozenie receptury prawdziwej hiszpańskiej ciabatty.

ZDJĘCIA

FILMY

TXA Mini - układanie na blachy, deski
 

TXA Mini - produkcja bagietek
 



PLIKI DO POBRANIA

ARTYKUŁY PRASOWE

WYBRANE REALIZACJE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: