BRIO - linia do produkcji pieczywa kwadratowego, prostokątnego, rogali, bagietek, ciabatty

Linia do produkcji ciabaty, chlebów kwadratowych, prostokątnych, podłużnych, rogali, bagietek, hot-dogów, produktów regionalnych i własnych pomysłów, model: BRIO.

Jest to uniwersalna linia do produkcji chlebów o różnych kształtach: kwadratowych, podłużnych, prostokątnych rogalików (krótkich, długich), hot-dogów, bagietek. Waga pojedynczego kęsa jest prawie nieograniczona, zależna od gruboœci ciasta i rozmiaru na jaki przecinamy. Maszyna jest łatwa w obsłudze.

ZDJĘCIA

FILMY

Produkcja bagietek

Produkcja krótkich rogalików

Produkcja rogalików

Produkt regionalny

Produkcja paluchów o długości ok. 40 cm

Produkcja chlebów kwadratowych, rogali i bagietek - różna gramatura

PLIKI DO POBRANIA

ARTYKUŁY PRASOWE

WYBRANE REALIZACJE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: