IBT - miesiarka, która wyrabia ciasto jak ludzkie ręce

Miesiarka idealna do ciast bardzo twardych oraz bardzo rzadkich, lekkich - miesi bardzo delikatnie, niczym ręce człowieka.

Miesiarka łapowa z dzieżą stałą, z dwoma ramionami przeznaczona do pracy zarówno w piekarniach jak i cukierniach. Dzięki systemowi podwójnych ramion idealnie nadaje się do pracy z ciastem o min. zawartości wody 55%. System podwójnych ramion doskonale napowietrza ciasto, jednocześnie nie przegrzewając go, pomimo szybkiej prędkości pracy. 

Miesiarka wyposażona w 2 prędkości miesienia oraz 2 czasomierze, z automatycznym ustawianiem prędkości od wolnej do szybkiej i automatycznym zatrzymywaniem. Ramiona oraz dzieża wykonane ze stali nierdzewnej. 

Dostępna w wersji z dzieżą stałą - dla pojemności 50 i 80 kg ciasta oraz z dzieżą wyjedną dla pojemności 120, 180 i 240 kg ciasta. 


W Polsce pracuje już kilka takich maszyn. 

FILMY

IBT - miesiarka łapowa, pokaz pracy.

PLIKI DO POBRANIA

ARTYKUŁY PRASOWE

WYBRANE REALIZACJE

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: