LINIA DO BUŁEK KOENIG Z PIECEM PIEKARNICZYM INTEGRAL

Linia Koenig do bułek: kajzerki, poznańskiej, ciętej, z miesiarką, wywrotnicą dzieży, dzielarko-zaokrąglarką, wstępną i końcową komorą garowniczą, piecem Integral

Mamy do zaoferowania zestaw do produkcji bułki kajzerki, ciętej (sznytki) poznańskiej okrągłej lub wydłużonej fimy KOENIG:


  1. Miesiarka z podwójną spiralą tzw. Doppel + 2 dzieże

  2. Wywrotnica do dzieży

  3. Linia Koenig:

- dzielarka Koenig KGV I 5000, gramatura 35-75 g.

- wstępna garownia

- stacja wydłużania

- stacja znakowania: kajzerka, poznańska, cięta

- końcowa garownia

     4. Piec przelotowy Koenig Integral 2 strefy wypieku ( palniki)

     5. Odbiornik - taśmociąg z pieca Integral.


Wydajność ok 5000 szt/h w systemie ciągłym.

Wszystko pracowało razem w jednym zestawie.


Zdjęcia urządzeń wykonane w piekarni przed remontem.

Linia będzie zrobiona w obudowie nierdzewnej,


W cenie remont, montaż, uruchomienie ,


Gwarancja 12 miesięcy.


KONTAKT TEL. 508 195 853


ZDJĘCIA

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: