Wałkownice półautomatyczne do wszelkiego rodzaju ciasta

walkownica mechaniczna

Wałkownice półautomatyczne to idealne rozwiązanie dla małych i średnich przedsiębiorstw ponieważ:

  • umożliwiają wszechstronność produkcji usprawniając proces obróbki wszelkiego rodzaju ciasta - drożdżowego, francuskiego, półfrancuskiego, pierogowego itp. w zakresie grubości ciasta 0,2-45 mm
  • nie męczą ciasta
  • to profesjonalne, sterowane ręcznie urządzenia o precyzyjnym skalowaniu grubosci ciasta
  • wałkują ciasto delikatnie i dokładnie, gwarantując jego gładkość i równomierność
  • dzięki swej precyzji prowadzą do ogromnych oszczędnosci surowca
  • szwajcarska solidność wykonania z zastosowaniem materiałów wysokiej jakości pozwala na długoletnią i bezawaryjną pracę
  • są łatwe i wygodne w obsłudze dzięki dźwigni zmiany kierunku, która przyspiesza i ułatwia jednoosobową obsługę maszyny, jak też w przemieszczaniu dzięki swej jezdnej podstawie
    Wyposażenie wałkownic półautomatycznych:
  • składane ramiona wykonane ze stali nierdzewnej,
  • napędzane podajniki taśmowe,
  • dwie możliwości zmiany kierunku taśmy: za pomocą przycisków lub dżwigni (modele SWL 6405 i SWL 6407),
  • bawełniane taśmy
  • osłony bezpieczeństwa,
  • osłony na palce,
  • wałek do zwijania i przenoszenia ciasta,
  • półki do podtrzymywania ciasta na końcach ramion wałkujących,
  • pojemnik na mąkę,
  • malowana podstawa na kółkach z blokadami.
Zalecany blok ciasta: 3-7 kg.

Wałkownice półautomatyczne linii SWL dostępne są w następujących wymiarach:
  • model SWL 5304 o szerokości taśmy 475 mm i długości stołu 2060 mm
  • model SWL 6405 o szerokości taśmy 640 mm i długości stołu 2720 mm
  • model SWL 6407 o szerokości taśmy 640 mm i długości stołu 3330 mm
Urządzenia dostępne ze stacją wycinającą, oraz szeregiem wałków wycinających - do wyboru zgodnie z potrzebami produkcyjnymi klienta.

walkownica mechaniczna

ZDJĘCIA

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: