Szwajcarska wałkownica do mas cukrowych

Stołowa wałkownica do mas cukrowych i marcepanowych. Gwarantuje ona idealnie gładko i równomiernie rozwałkowana masę nawet przy grubości 0,3 mm

Zapewnia ogromne oszczędności surowca - zużycie masy wykorzystywanej do wykończania torów w stylu angielskim spada co najmniej o polowe. Usprawnia prace, zajmuje niewielka powierzchnie. Jest precyzyjnym urządzeniem najwyższej jakości zaprojektowanym i wyprodukowanym w Szwajcarii. Wałkownica do mas dekoratorskich to niezbędnik w każdej nowoczesnej cukierni.

ZDJĘCIA

FILMY

Rozwałkowanie masy marcepanowej

Rozwałkowanie masy marcepanowej

Minimalna grubość rozwałkowania masy 0,3mm

Wałkowanie kolorowej masy

Wałkownica do mas cukrowych


This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

   
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celach statystycznych Zrozumiałem
 
 
© Bakeres Sp. z o.o.
realizacja: