Nowy i zdrowy sposób na smaczny posiłek
Strona w przygotowaniu.
Tortilla, lawasz, kebab, pita, maca to pieczywo, które zyskuje coraz większą popularność w Polsce i w Europie.
Jego forma daje możliwość napełnia mięsem, warzywami, serami, sosami oraz innymi dodatkami. Tworzenie własnych, niepowtarzalnych smaków staje się wyjątkowo łatwe i szybkie, pozwala „bawić” się farszem nadając własny niepowtarzalny smak. Kebab cieszy się w naszym kraju ogromną popularnością i coraz więcej klientów chętnie przygotowuje go również w domu.
Firma BPlus to znana na świecie firma produkująca zautomatyzowane liniie do produkcji tortilli, kebabów, chlebów arabskich, pity, macy itp. Rozwiązania BPlus i Bakeres są odpowiednie zarówno dla małych rzemieślniczych zakładówo wydajności 500-800 szt./h oraz dużych przemysłowych o wydajności 12 000 szt./h. Linie BPlus dają możliwości produkcji pieczywa płaskiego o różnych kształtach i średnicy 130-400 mm.
Zapewniamy pełną obsługę technologiczną dzięki stałej współpracy ze specjalistami z Polski oraz
z krajów skąd pochodzi tortilla, lawasz, pita i chleb arabski w zakresie wdrożenia linii do produkcji oraz opracowania własnej niepowtarzalnej technologii, receptury.
JEDNOOSOBOWA OBSŁUGA – od dzielenia ciasta po studzenie lub nawet pakowanie całą linię często obsługuje TYLKO jedna osoba.
Parametry, dane techniczne linii znajdują się w dokumentach do pobrania oraz na poniższych zdjeciach i filmach.
Chcesz dowiedzieć się wiecej, zadzwoń: 508 195 853 lub napisz: biuro@bakeres.pl