Każda linia projektowana jest na potrzeby indywidualnych klientów.
Jest to system dający nieograniczone wręcz możliwości rozbudowy dzięki modułowej konstrukcji.
Począwszy od dzielarko-zaokrąglarki ATHENA LARGE lub MR 8 z jej możliwościami dzielenia i zaokrąglania ciasta od 25 do 2000g, kolejne, modułowe elementy linii pozwalają dowolnie skonfigurować linię, a w przyszłości modyfikować ją według potrzeb. Wydajność lini : do 15 000 szt/h.
Dzięki linii łatwo i szybko powstaną następujące produkty:
bułki okrągłe, kwadratowe, prostokątne, trójkąty, inne kształty,
bułki kajzerki, poznańskie, cięte-sznytka, chałki i wiele innych znaków,pączki,
bułki wydłużane, sztangle, rogale, hot-dogi, paluchy, bagietki, hamburgery, pizza, pinsa, okrągłe drożdżówki i wiele innych.
Produkty mogą być cięte (wzdłuż, poprzecznie, jeden lub kilka nacięć), posypane ziarnem, jedno lub dwustronnie. Kolejnym atutem linii jest funkcja układania na blachach o różnych wymiarach, deskach, kastach a nawet na aparatach wsadowych.
Chcesz dowiedzieć się wiecej, zadzwoń: 508 195 853 lub napisz: biuro@bakeres.pl
Możliwości lini SUPER LINE i SUPER FLEX LINE
Niektóre produkty na linii SUPER LINE