IBT-miesiarka ramionowa 50-320 kg ciasta

‹ powrót

Najwyższej klasy urządzenie do wymagającej produkcji

 

 

 

 

 

Miesiarka IBT idealna do ciast bardzo twardych oraz bardzo rzadkich, lekkich – mięsi bardzo delikatnie, niczym ręce człowieka.

Miesiarka łapowa z dzieżą stałą (50-80 kg ciasta), z dwoma ramionami przeznaczona do pracy zarówno w piekarniach jak i cukierniach. Dzięki systemowi podwójnych ramion idealnie nadaje się do pracy z ciastem o min. zawartości wody 55%. System podwójnych ramion doskonale napowietrza ciasto, jednocześnie nie pogrzewając i nie przegrzewając go. 
Miesiarka ma zastosowanie również do wymagajacych ciast drożdżowych,  luźnych, puszystych (np na panetone).

Miesiarka wyposażona w 2 prędkości miesienia oraz 2 czasomierze, z automatycznym ustawianiem prędkości od wolnej do szybkiej i automatycznym zatrzymywaniem. Ramiona oraz dzieża wykonane są ze stali nierdzewnej. 

Dostępna w wersji z dzieżą stałą – dla pojemności 50 i 80 kg ciasta oraz z dzieżą wyjezdną dla pojemności 120, 180 i 240 kg ciasta. 

Zdjęcia

Miesiarka IBT - zdjęcia

Filmy

https://www.youtube.com/embed/xFYfvgyHgU0
Miesiarka IBT