Linia do produkcji chleba OPTIMA to połączenie prostoty i efektywności za bardzo atrakcyjną cenę. Wydajność robocza linii 600-2400 szt/h, wydajność maksymalna: 3000 szt/h. Obsługa 1 lub maksymalnie 2 osobowa.
Korzystając z wieloletniego doświadczenia, zaprojektowaliśmy optymalny system OPTIMA złożony z wywrotnicy do dzieży, wagodzielarki, ocjonalnie-eletrkoniczenej kontroli ważenia kęsów, zaokrąglarki, komory garowniczej i wydłużarki. To uniwersalne rozwiązanie dla większości piekarni. Wdrożylismy ten system w wielu zakładach piekarniczych w całej Polsce oraz Ukrainie i możemy zapewnić, ze linia nie wymaga zmiany dotychczasowych receptur i zaskakuje swoją funkcjonalnością i łatwością obsługi.
Zakres gramatury 250-2000 g.
Cała linia zajmuje tylko 6 m2.
To systemowe rozwiązanie zapewnia spore oszczędności na naważkach oraz pełną kontrolę produkcji.
OPTIMA to synonim jakości i szybki zwrot z inwestycji.
Linia produkcyjna do chleba posiada wiele funkcji ułatwiających prace:
– płynną regulacje prędkości,
– płynną regulację ważenia,
– licznik kęsów,
– wiele innych istotnych funkcji,
Cała obudowa linii wykonana jest ze stali nierdzewnej.
NOWOŚĆ : Linia OPTIMA może być wyposażona w elektroniczną wagę kontrolną WEGA która odrzuca wadliwe kęsy niespełniające określonej wagi oraz steruje każdą wagodzielarką objętościową. Wiecej informacji oraz zdjęcia poniżej.
Szczegółowy opis poszczegółnych elementów linii znajdziesz w „Plikach do pobrania” u dołu strony.
Chcesz dowiedzieć się wiecej, zadzwoń: 508 195 853 lub napisz: biuro@bakeres.pl
Wywrotnica do dzieży z wygarniaczem, wagodzielarka LIBRA, elektroniczna waga kontrola WEGA, zaokrąglarka stożkowa OMEGA oraz taśmowa do chlebów żytnich, międzygarownia ASTRA, wydłużarka DELTA,