Pressroom

Otrzymaliśmy dofinansowanie z PARP

Otrzymaliśmy dofinansowanie z PARP

zobacz
Idealna powtarzalność wagi każdego bochenka dzięki nowatorskiej technologii ważenia ciasta Technorex

Idealna powtarzalność wagi każdego bochenka dzięki nowatorskiej technologii ważenia ciasta Technorex

Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2018 XI
zobacz
Przegląd pieców piekarskich – trendy i innowacje

Przegląd pieców piekarskich – trendy i innowacje

Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2018 XI
zobacz
Vapor Tagliavini

Vapor Tagliavini

Bake & Sweet, 2015 X
zobacz
70 lat firmy Sottoriva

70 lat firmy Sottoriva

Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2014 IX
zobacz
Szwajcarska wałkownica do mas cukrowych – dobra inwestycja przed sezonem komunijnym

Szwajcarska wałkownica do mas cukrowych – dobra inwestycja przed sezonem komunijnym

Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2014 V
zobacz
Jeden człowiek, jeden system Kronos i do 130 m² powierzchni wypiekowej pieców

Jeden człowiek, jeden system Kronos i do 130 m² powierzchni wypiekowej pieców

Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2014 IV
zobacz
Sottoriva Twist

Sottoriva Twist

Bake & Sweet, 2013 XII
zobacz
Tortowe ewolucje

Tortowe ewolucje

Bake & Sweet, 2013 XII
zobacz
Tylko duże kęsy

Tylko duże kęsy

Bake & Sweet, 2013 XII
zobacz
Urządzenia BAKERES made in Switzerland

Urządzenia BAKERES made in Switzerland

Bake & Sweet, 2013 XI
zobacz
Pół pieca załadowane na raz

Pół pieca załadowane na raz

Bake & Sweet, 2013 IX
zobacz
Kanapkowe rewolucje

Kanapkowe rewolucje

Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2013 I
zobacz
Grissini

Grissini

Bake & Sweet, 2012 XII
zobacz
ROTOVENT I ROTOR

ROTOVENT I ROTOR

Bake & Sweet, 2012 XII
zobacz
Piekarnia przyszłości

Piekarnia przyszłości

Bake & Sweet, 2012 XI
zobacz
VAPOR firmy TAGLIAVINI

VAPOR firmy TAGLIAVINI

Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2012 X
zobacz
Oszczędny i ekologiczny

Oszczędny i ekologiczny

Bake & Sweet, 2012 VI
zobacz
Ciepłe, znaczy świeże?

Ciepłe, znaczy świeże?

Bake & Sweet, 2012 III
zobacz