biuro@bakeres.pl
+48 17 85 85 460
Strona główna
Blog
O firmie
Oferta
Pressroom
Serwis
Realizacje
Kontakt
Pressroom
Otrzymaliśmy dofinansowanie z PARP
zobacz
Idealna powtarzalność wagi każdego bochenka dzięki nowatorskiej technologii ważenia ciasta Technorex
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2018 XI
zobacz
Przegląd pieców piekarskich – trendy i innowacje
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2018 XI
zobacz
Vapor Tagliavini
Bake & Sweet, 2015 X
zobacz
70 lat firmy Sottoriva
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2014 IX
zobacz
Szwajcarska wałkownica do mas cukrowych – dobra inwestycja przed sezonem komunijnym
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2014 V
zobacz
Jeden człowiek, jeden system Kronos i do 130 m² powierzchni wypiekowej pieców
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2014 IV
zobacz
Sottoriva Twist
Bake & Sweet, 2013 XII
zobacz
Tortowe ewolucje
Bake & Sweet, 2013 XII
zobacz
Tylko duże kęsy
Bake & Sweet, 2013 XII
zobacz
Urządzenia BAKERES made in Switzerland
Bake & Sweet, 2013 XI
zobacz
Pół pieca załadowane na raz
Bake & Sweet, 2013 IX
zobacz
Kanapkowe rewolucje
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2013 I
zobacz
Grissini
Bake & Sweet, 2012 XII
zobacz
ROTOVENT I ROTOR
Bake & Sweet, 2012 XII
zobacz
Piekarnia przyszłości
Bake & Sweet, 2012 XI
zobacz
VAPOR firmy TAGLIAVINI
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, 2012 X
zobacz
Oszczędny i ekologiczny
Bake & Sweet, 2012 VI
zobacz
Ciepłe, znaczy świeże?
Bake & Sweet, 2012 III
zobacz
« Poprzednia strona
1
2