ATHENA LARGE: Dzięki zakresowi dzielenia 30-700 g i zaokrąglania (do 330g) daje nieograniczone możliwości przy produkcji pieczywa pszennego. To już nie jest linia do bułek, to jest linia do pieczywa pszennego. To jedyna taka maszyna na rynku, jej zakres wagowy wynosi 30-700 g, natomiast wydajność godzinowa wynosi do 15 000 szt.
Znakomicie nadaje się do wielogodzinnej produkcji w zakładach rzemieślniczych, świetnie sprawdza się również w zakładach przemysłowych. Ma zastosowanie jako dzielarko-zaokraglarka przy konfigurowaniu linii o bardzo szerokim zakresie wagowym – od małych śniadaniowych bułeczek po duże bagietki, lub chleby o wadze do 700g i długości do 80 cm. Współpracuje z ciastem sztywnym oraz z ciastem o wydajności TA do 170%. Ma zastosowanie również przy produkcji tortilli.
Służy głównie jako początek dla przemysłowych linii do produkcji
– tradycyjnych produktów: bułka okrągła, wydłużona, kajzerka, poznańska, cięta (sznytka), chałka i wiele innych znaków.
– rogale, sztangle, hot-dogi, hamburgery,zapiekanki, minibagietki, bagietki do max gramatury 700 g i długości 80 cm.
Możliwości ATHENA LARGE możesz zobaczyć wchodząc na stronę SUPER FLEXI LINE
Chcesz dowiedzieć się wiecej, zadzwoń: 508 195 853 lub napisz: biuro@bakeres.pl