Umożliwia wszechstronność produkcji, usprawniając proces obróbki wszelkiego rodzaju ciasta w zakresie grubości 0,2-45 mm
Szwajcarska stołowa wałkownica do mas cukrowych i marcepanowych gwarantuje idealnie gładko i równomiernie rozwałkowaną masę nawet przy grubości 0,3 mm
Doskonała do produkcji rogalików, podkładów do pizzy, drożdżówek czy bułek do hot-dogów
Maszyna, która daje nieograniczone możliwości znakowania bułek, chlebów i bagietek
Urządzenie waży ciasto elektronicznie i jest kompatybilne z każdą wagodzielarką
Wyjątkowo wytrzymała, o grubości krojenia od 8 do 16 mm
Wyjątkowo trwała – do 800 tyś. bochenków bez konieczności wymiany noży
Umożliwia precyzyjne zarządzanie temperaturą oraz wilgotnością, przez co mamy wpływ na czas rozrostu ciasta
Komora w zestawie z agregatem posiada specjalny system wytwarzania pary, który elektronicznie steruje wydajnością
Przeznaczona do czyszczenia blach wypiekowych i perforowanych dwurantowych w krótkim czasie (100 blach w 6 minut)